À la carte

Antipasti

  • Insalata mista
    5.50
  • Affettato misto
    14.50
    Schotel Italiaanse vleeswaren en kazen
  • Carpaccio di manzo
    13.50
  • Piattino caprese
    8.50
    bordje tomaat-mozzarella
  • Piattino Parma
    7.50
    bordje Parmaham
  • Piattino formaggi
    12.50
    kaasschoteltje
  • Bruschette al pomodoro
    1.90 /st
  • Lookbroodjes
    1.20 /st
  • Bruschette arrabiate
    2.00 /st
  • Scampi aglio panna
    14.00
    look en room
  • Scampi grigliati
    14.00
    gegrild
  • Scampi al pomodoro piccante
    14.50
    pikante tomatensaus
  • Scampi dello chef
    14.50
    paprika, look en room

Kinderkaart

  • Gegrilde scampi’s (3st) met pasta
    14.50
  • Polpette met pasta
    12.50
    gehaktballetjes
  • Macaroni met ham en kaas
    9.50

Vis en Vlees

Scampi / Vis

  • Scampi aglio panna
    20.50
    look en room
  • Scampi grigliati
    19.50
    gegrild
  • Scampi pomodoro piccante
    20.00
    pikante tomatensaus
  • Scampi dello chef
    21.50
    paprika, look en room

De scampi’s en vis worden geserveerd met warme groenten. Als bijgerecht kan u kiezen tussen pasta aglio olio, gebakken aardappelen of een salade.

Vlees

  • Costolette grigliate
    25.50
    Gegrilde lamskoteletjes
  • Tagliata van filet pur
    29.50
    Gegrild en versneden ossenhaas (200gr) bestrooid met grof zeezout met een zomerse salade, pomodorini, pijnboompitten, parmezaanschilfers en een balsamico crème
  • T-Bone
    25.00
    Op en top Belgische koe (600gr, 1 persoon)

De vleesgerechten worden geserveerd met warme groenten of een zomerse salade. Als bijgerecht kan u kiezen tussen pasta aglio olio, gebakken aardappelen, een gemengde salade of een salade van tomaat en ajuin.

Pizza

  • Margherita
    12.50
    Tomaat en kaas
  • 4 Stagioni
    14.50
    Tomaat, kaas, artisjok, ham, olijven en champignons
  • 4 Formaggi
    14.50
    tomaat en 4 soorten kazen
  • Capricciosa
    14.50
    Tomaat, kaas, ham en champignons
  • Calzone
    14.50
    Dichtgevouwen met tomaat, kaas, ham en champignons
  • Tropicale
    14.50
    Tomaat, kaas, ham, paprika en ananas
  • Peperoni
    14.50
    Tomaat, kaas en paprika
  • Chef
    16.00
    Tomaat, kaas, salami, gorgonzola en olijven
  • Primavera
    17.50
    Tomaat, kaas, parmaham, zongedroogde tomaten, parmezaan schilfers
  • Napolitana
    14.50
    Tomaat, kaas, ansjovis, kappertjes en olijven
  • Frutti di mare
    17.50
    Tomaat, kaas en zeevruchten
  • Scampi
    17.50
    Tomaat, kaas en scampi’s
  • Tonno
    14.00
    Tomaat, kaas, tonijn, ajuin en olijven
  • Salame piccante
    14.50
    Tomaat, kaas en pikante salami
  • Vegetariana
    14.50
    Tomaat, kaas, paprika, ajuin, champignons en artisjok
  • Bolognese
    14.50
    Tomaat, kaas en gehakt
  • Bimbo
    10.50
    tomaat, kaas en ham (Kinderpizza)

Elke pizza kan ook in het klein (-3.00)

Pasta's

Pasta

  • Spaghetti alla bolognese
    16.50
  • Tagliatelle alla vegetariana
    16.50
    pasta met verse groenten
  • Tagliolini al pomodoro e scampi
    19.50
    pasta met scampi, tomatensaus en basilicum
  • Tagliolini alla marinara
    20.50
    Pasta met verse zeevruchten
  • Penne arrabiata
    17.00
    pasta met pikante tomatensaus, salami en parmaham
  • Spaghetti vongole
    21.00
    pasta met venusschelpen, concassé van tomaat, ansjovis, look en witte wijn
  • Tagliatelle al salmone e pinoli
    19.50
    Pasta met gerookte zalm, pijmboompitten en room
  • Tris di pasta
    24.50
    Drie soorten pasta naar keuze (enkel per tafel)

Ravioli

  • Ravioli ricotta spinaci con la crema di noci
    17.50
    pasta gevuld met ricotta, spinazie en noten-roomsaus
  • Ravioli ricotta spinaci
    16.50
    Pastakussentjes gevuld met ricotta en spinazie met een verse tomaten sausje
  • Ravioli al tartufo
    19.00
    pastakussentjes gevuld met boschampignons en truffelpuree met een sausje van truffelroom
  • Ravioli scampi
    19.50
    Pastakussentjes gevuld met een puree van scampi, met een paprika room sausje
  • Ravioli al ragù
    19.00
    Pastakussentjes gevuld met vlees en een bolognese-room sausje

Gegratineerde pasta's

  • Cannelloni ricotta spinaci
    17.00
    pastarolletjes gevuld met ricotta en spinazie in tomaten – roomsaus
  • Cannelloni ragù
    17.50
    pastarolletjes gevuld met vlees en een bolognese – roomsausje
  • Lasagna al forno
    18.50

Desserts

Dolci

  • Café glacé
    9.50
  • Dame Blanche
    6.50
  • Appel Strüdel met vanille ijs en slagroom
    9.50
  • Sabayon
    10.50
  • Tartufo nero
    6.50

Sorbetto

  • Citroensorbet
    8.50
  • Perensorbet
    8.50
  • Frambozensorbet
    8.50
  • Sorbet van passievruchten
    8.50

Suggesties

Seizoensgebonden

Groepsformules

Formule 1 - 31.00

  • Bruschette miste (vegetarisch)
  • Pasta naar keuze
    max. 2 verschillende pasta’s per tafel
  • Tartufo nero of Damme blanche

Formule 2 - 40.00

  • Schoteltje Italiaanse antipasto misto
  • Vlees of Vis gerecht
    Als vleesgerecht een gebakken entrecote met een gorgonzolasausje of een mediterrane sausje.
    Als visgerecht scampi al pomodoro piccante. deze worden geserveerd met gebakken groentjes en pasta aglio olio of gebakken patatjes in de oven
  • Tiramisù of dame blanche

Formule 3 - 40.00

  • Schoteltje Italiaanse antipasto misto
  • Tris di pasta
    kan ook in buffetvorm (vanaf 16 pers. 4 pasta’s)
  • Klassieke tiramisu
    of tiramisu met bosvruchten en witte chocolade
    U kan enkel 1 van de 2 desserts kiezen tenzij de groep uit meer dan 20 personen bestaat

Formule 4 - 45.00

  • Antipasto di burrata e parma of bruschette miste
  • Vis of vleesgerecht
    Als vleesgerecht salt’in bocca, kalfslapje met parmaham gegratineerd in de oven.
    Als visgerecht merluzzo alla Siciliana, kabeljauwfilet op vel gebakken met een sausje van tomaat, kappertjes, olijven, citroenzeste en basilicum
  • Mousse van amaretti met zwarte chocolade schilfers en een crumble van amaretti

Formule 5 - 55.00

  • Carpaccio di manzo of carpaccio salmone (zalm)
    afgewerkt met rucola, parmezaanschilfers, pijnboompitten en zongedroogde tomaten
  • Vis of vleesgerecht
    als vleesgerecht ossobuco met tagliatelle.
    Als visgerecht branzino, gebakken zeebaars met tagliatelle al pomodoro en ratatouille
  • Profiteroles gevuld met vanille ijs, warme chocolade en slagroom

Formule 6 - 65.00

  • Vitello tonato
    kalfsrosbief met gebakken tonijnfilet of gebakken coquilles in een jus van kreeft, afgewerkt met verse tuinkruiden
  • Vis of vleesgerecht
    Als vleesgerecht rozé gebakken filet pur met boschampignons in eigen jus.
    Als visgerecht aragosta gremolata, gegratineerde halve kreeft.
    Beide geserveerd met tagliatelle en seizoensgroenten
  • Tris di dolci
    assortiment Italiaanse nagerechtjes

Uitbreidingen

  • 1 glaasje prosecco, 1 koffie en 1 glaasje limoncello
    13.00
  • Rode & witte wijn en water
    23.00
    tijdens de maaltijd

  • Extra aperitief hapjes

  • Lookbroodjes
    1.20 /st
  • Soepje
    1.20 /st
  • Tartaar van tonijn
    2.50 /st
  • Mini pizza
    2.20 /st
  • Mozzarella tomaat
    1.50 /st
  • Bruschette pomodoro
    1.90 /st
  • Scampi of garnaalcocktail
    2.50 /st
  • Carpaccio van zalm
    2.50 /st
  • Grissini met Parmaham
    2.00 /st
Design by Bollen Webdesign